Priser

For portrett av en person ungdom/voksne kr. 900.- med 5 høyoppløselig bilder til fritt bruk.

Nyfødte, barn, søsken, familier kr. 1 350.- for ca. en time i studio, med 10 høyoppløselige redigerte bilder til fritt bruk. Nyfødt opp til 3 uker et tillegg på kr. 300.-

Større familier/grupper, et tillegg på kr. 400.- Tillegg for utefotografering evt. begge deler kr. 250.- Ønsker dere flere bilder koster de Kr. 65.- for hvert bilde. Ekstra redigering, etter avtale kr. 125.- til 375.-

Bryllupsfotografering kr. 4500.-, ute eller i studio evt. begge deler. 60 til 80 høyoppløselige redigerte bilder. Bryllupsfotografering med vielsen og utenfor kirken kr. 6 000.- 200 til 300 høyoppløselige redigerte bilder. Bryllupfotografering, vielsen og festen kr. 9 000.-. 300 til 400 høyoppløselige redigerte bilder. Hele dagen, vielsen bryllupfotografering og festen 12 500.- 400 til 600 høyoppløselige redigerte bilder.

Bildene leveres elektronisk i høy oppløsning uten vannmerke på en minnepinne, til fritt bruk. De er klargjort for forstørrelser på papir eller lerret. Jeg kan og ordne forstørrelser på kvalitet papir. I prisen ligger tidsbruken for et stort redigeringsarbeid for å få bildene så flotte som mulig. Bruker som regel 5 til 15 timer på redigering alt etter hvilken pakke dere velger. Beregner litt for kjøring hvis det blir store avstander. Prisene gjelder for Egersund, andre plasser, be om pris. I prisene er det beregnet for et møte før bryllupet for planlegging, finne location, prøvefotografering og for å bli bedre kjent. Sparer oss for tid på bryllupsdagen og gir bedre bilder. Bedriftsfotografering/produkter kr. 400.- per time hvis ikke annet er avtalt. Bildene leveres ferdig redigert høyoppløselig lagret på minnepinne.

Jeg tar portrettbilder av spedbarn, barn, ungdom og voksne. Grupper og familier. Bryllup. Avfotografering av bilder. Lokale motiv til forstørrelser eller fototapet. Naturbilder, galleri kvalitet. Printer ut bilder i gallerikvalitet opp til A2. Lang holdbarhet. Andre type oppdrag etter avtale. Ta kontakt for å avtale tid.