Arne Ove Østebrøt

OM FOTOGRAFEN

Bruker flere Canon kamera som gir flotte bilder i høy oppløsning. Dronefotograferer med DJI Phantom 4 pro+. Har eget hjemmestudio med forskjellige bakgrunner og studiolys. Ved utefotografering bruker jeg naturlig lys og avansert lyssetting med softbokser.

Bildene blir redigerte og printet ut på avansert Epson printer som gir flotte utskrifter med lang holdbarhet. Avtale med rammeverksted, trykkeri for større print og lerret, limer bildene på aluminiumsplate og glass.

Gamle slitte og falmede bilder avfotograferer jeg og printer ut på kvalitetspapir med over 100 års holdbarhet. Gamle bilder blir som nye.

Mitt mål er å forevige deres viktige øyeblikk i livet! Jeg ønsker at mine bilder skal gjenspeile en viss stemning, følelse, personlighet og stil. Slik at dere kan ta fram bildene og se tilbake på den spesielle dagen og huske den nøyaktig slik den var!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle